Title of a News Article

Ankara ATO'da Urfa rüzgarı...

Ankara ATO'da Urfa rüzgarı...
banner206

2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi'ne 12 bin 500 yıllık geçmişi ile Göbeklitepe'ye Şanlıurfa damasını vurdu. 

Bugün başlayan 2. Uluslararası Buluşmaya yurdun dört bir yanından katılım sağlandı. Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ortak bir stand açarak burada Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmaya başladılar. Borsa Başkanı Mehmet Kaya ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek Göbeklitepe başta olmak üzere Urfa'nın tanıtımının yapıldığı standa ev sahipliği yaptılar.

Ankara Ticaret Odası bünyesinde gerçekleşen 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi bugün başladı. 

Açılışa Emine Erdoğan'da katıldı...

ATO'da gerçekleşen 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'da katıldı. Erdoğan'ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar ve Dr. Halil Özcan'da açılışla birlikte Urfa standında tanıtımA katkı sundular. 

Kaya Erdoğan'a eşlik etti

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, açılışa katılan Emine Erdoğan'a standların gezisi sırasında bir süre eşlik ettiği görüldü. 

Tarihi ve kültürel zenginliği ile dünyaya adını duyuran ve 12 bin 500 yıllık tarihi ile Göbeklitepe'ye ev sahipliği yapan Şanlıurfa'nın ATO'da turizm adına açılan standı yoğun ilgi görüyor. Meşhur çiğ köftenin yoğurulduğu standta alanı gezen vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, ATO'daki 3 günlük Zirvede kalarak Urfa'nın tanıtımına destek sağlayacakları belirtildi. Başkanların yanı sıra Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir ve çok sayıda Urfalı turizmci iş adamı standta tanıtıma katkı sunuyor. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195