Title of a News Article

Ankara'da muhteşem Urfa düğünü...

.

Ankara'da muhteşem Urfa düğünü...
banner206
Şanlıurfa eski milletvekili Mehmet Güneş Oğlu Ferhat Güneş'i muhteşem bir düğünle evlendirdi. 

İşadamı Mehmet Güneş ve Fatma Güneş çiftinin oğulları Ferhat Güneş ile Ankaralı işadamı Hüsamettin Üstünel ile eşi Sare Üstüel’in kızları Mürüvvet Üstünel’in görkemli düğünleri JW Marriott Otel’de gerçekleşti.

Genç çiftin nikâh şahitliklerini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski Adalet Bakanı Oltan Sungurlu, Şanlıurfa BŞB Nihat Çiftçi  Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Nadire İçkale, yaptı.  


Düğüne Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri ve Mahmut Kaçar ,Eski milletvekillerinden Zeynep Karahan Uslu,  Sabahattin Cevheri, Müfit Yetim, Zülfikar izol, Ramazan Başak, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu, çok sayida davetli ve her iki ailenin yakınları katıldı.
İmzaların atılmasının ardından aile cüzdanını geline veren Cemil Çiçek, “Evlilik uzun bir yolculuk. Nikâh sırasında bir arkadaş ‘Ayağına bas’ dedi. Ama siz gaza gelmeyin. Mutlu bir evlilik için birbirinizin ne ayağına basın, ne de damarına basın” dedi.

Nikâhın ardından başlayan takı töreninde kilolarca altın önce keselere dolduruldu. Keselerin dolması üzerine altınlar valize konuldu. Kilolarca altınla tıka basa dolan bavul daha sonra görevli tarafından düğün salonundan çıkarılarak güvenli bir yere nakledildi. Zincir, bilezik ve kolye gibi bazı takılar ise gelinin üstünde kaldı. Düğünde altınların yanı sıra Türk Lirası ve çok az da dolar takıldı. Şanlıurfa sıra gecesi ekibi ve Sanatçı Sedat Koç ile Ceylan'ın sahne aldığı düğünde davetliler doyasıya eğlendi. 


Çocukları Maruf ve Murat'ın ardından Ferhat'tı da evlendiren Şanlıurfalı Hayırsever iş adamı Mehmet Güneş " Allah’aşükürler olsun,  bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlara Teşekkür ederim "dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142