Title of a News Article

Antep için pedal çevirdiler

.

Antep için pedal çevirdiler
banner206

Urfasiklet-Şanlıurfa Bisiklet Topluluğu, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü unutmayarak pedal çevirdiler.

Bu sabah Gaziantep’e giden Urfalı bisiklet severlerden Adnan Gülter, Ferat Suna, Sedat Aygün, Mehmet Aslan, Mehmet Ercan ve Mehmet Uzaklarda Polat Gaziantep Bisiklet Tutkunları tarafından karşılanarak 60 Km’lik pedal çevirerek Gaziantep’in düşman işgalinin kurtuluşunu kutladılar.

Urfasiklet-Şanlıurfa Bisiklet Topluluğu yöneticilerinden Adnan Gülter yaptığı açıklamada, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıl dönümünü kutlayarak, “Urfa’mızı temsil etmek için bu sabah büyük bir heyecanla ben ve 5 güzel insanla beraber Gaziantep kurtuluş günü etkinliğine katıldık. Yaklaşık 60 Km’lik tur boyunca güler yüzlerini ve desteklerini esirgemeyen TUBİS (GAZİANTEP BİSİKLET TUTKUNLARI) ekibine, ikramlarını ve bisiklet topluluğuna destek veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ve tur boyunca güvenliğimizden sorumlu olan trafik ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunar, saygı ve sevgi ile herkesi selamlıyoruz” dedi. 



Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2015, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195