Title of a News Article

Arslan, 'Bu bayramın kıymetini bilmeliyiz'

Arslan, 'Bu bayramın kıymetini bilmeliyiz'
banner206

Şanlıurfa'nın merkezinde bulunan Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. faruk Arslan, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında pandemi kurallarına dikkat edilmesi yönünde uyarılarda bulundu.

İslam Alemi'nin kutsal bayramlarından birisi olan mübarek Kurban Bayramı yarın idrak edilecek. Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsü insan hayatını yaklaşık 2 yıldır deyim yerindeyse zehir etmiş durumda. Alınan tedbirler sonucunda pandemi kurallarının gevşetildiği bugünlerde dikkat edilmesi gereken konuların en başında sosyal mesafe ve temizlik konuları geliyor. 

Bayramı keyifli bir şekilde geçirilmesi isteniyorsa, pandemi kurallarına dikkat edilmesi yönünde uyarılarda bulunan Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Arslan şunları söyledi;

"Mübarek bir Kurban bayramını daha yarın kutlayacağız. Sevdiklerimizle azda olsa da kucaklaşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Hayatımızı etkileyen koronavirüsü henüz tam olarak bitmiş değil bu yüzden rehavete kapılıp pandemi kurallarını çiğnememeliyiz. Sosyal mesafelerimize, temizlik ve maske kurallarına özellikle toplum içerisinde isek muhakkak dikkat etmeliyiz. Geçen yıla nazaran bu yıl ki bayramlarımız daha güzel geçti. Alınacak tedbirlerle daha güzel bayramlara ulaşmayı Yüce Rabbim'den temenni ediyorum. Bu duygu düşüncelerle Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Alemi'nin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195