Title of a News Article

Ayca ve Özyavuz hayran kaldılar.

.

Ayca ve Özyavuz hayran kaldılar.
banner206
Harran Kaymakamı Temel ayva ve Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, ilçede yeni açılan kadın kültür merkezini ziyaret ettiler. 
Harran kaymakamlığınca   dezavantajlı kadınların sosyal ve kültürel açıdan gelişmesine ve mesleki alanda yeterlilik kazanmasına katkı sunan merkezi ziyaret eden Harran kaymakamı Temel Ayca ve Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz burada bayanların üretmiş oldukları elemeği ürünleri incelediler. 


Harran  Kaymakam Temel Ayça Aile Destek biriminde  yaptığı incelemenin ardından bir açıklama yaptı.Aile destek merkezinde kadınlara yönelik keçe, seramik, halı dokuma gibi kursların açıldığını bunun yanında Merkezde kreş hizmetinin de verilmeye başlandığını açıklayan  Ayça," Aile Destek Merkezimizde kadın ve genç kızlarımıza yönelik alanında uzman kişiler tarafından: kadın hakları, aile içi iletişim, anne çocuk iletişimi, kadın sağlığı, çocuk hakları alanlarda eğitim seminerleri veriyoruz. Ayrıca kursiyerlerimize yönelik gezi, piknik, sinema ve farklı alanlarda sosyal aktiviteler de yapılacağını ifade eden Ayca,  Kurslarımıza katılmak isteyen kadın ve genç kızlarımızı aile destek merkezine bekliyoruz" dedi.
Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz ise yaptığı açıklamada, Harranımıza, Harranlı kızlarımıza böyle bir imkanı yaratan kaymakamımıza teşekkür ederim. Bizler böyle projeleri hep destekledik ve destek vermeye devam edeceğiz, Kızlarımız için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195