Title of a News Article

Baba Ocağında bayramlaştı...

.

Baba  Ocağında bayramlaştı...
banner206

 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, "İslam aleminin kalbi olan Medine'deki saldırıları da dikkate aldığımız zaman peygamberimizin metfun bulunduğu, mübarek naaşının bulunduğu şehre eğer saldırı oluyorsa, ister istemez bu bütün müminler üzerinde yara oluşturuyor." dedi.

Bayram namazını Bursa  merkez Yıldırım İlçesi'ndeki Yıldırım Beyazıd Camisinde kılan Çelik, daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı.
Çelik, camiden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm vatandaşların İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.
Ramazan ayına ve bayramına üzüntüyle girildiğini belirten Çelik, şöyle konuştu: 
"Maalesef İslam aleminin kalbi olan Medine'deki saldırıları da dikkate aldığımız zaman peygamberimizin metfun bulunduğu, mübarek naaşının bulunduğu şehre eğer saldırı oluyorsa ister istemez bu bütün müminler üzerinde yara oluşturuyor. Dolayısıyla bu bayramı buruk kutladığımızı belirtmek istiyorum. İnşallah bundan sonra İslam aleminin üzerinden bu sis perdeleri kalkar. Birlik ve beraberlik içerisinde bayramlara yaraşır bir şekilde idrak ederiz temennisinde bulunuyorum. Ramazan ayı boyunca şehitlerimiz oldu. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Milletimizin bayramını tebrik ediyorum." 
Öte yandan Bakan Çelik yarın saat 13.30 da Şanlıurfa 
BŞB tarafından yapılan Sukay projesinin açılışı ile birlikte Bayramlaşma törenine katılacak 

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195