Title of a News Article

Bakansız Bayramlaşma

Bakansız Bayramlaşma
banner206
Ak Parti Şanlıurfa İl teşkilatları ve Belediyeler toplu halde bayramlaştılar.  Ak Şanlıurfa cephesinde ilk kez Bakansız bir bayramlaşma töreni yapıldı. Bakanın katılamadığı bayramlaşma törenine gelenler Bakan Çelik'ın olmayışı üzüntüyle karşıladılar. 

AK Parti Şanlıurfa Il Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni Haci bekir sofrasında yapıldı.  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılmadığı bayramlaşma törenine katılım geçmiş yıllarda ki kadar olmasada yüksek katılımla yapıldı. 

Bayramlaşma törenine il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Dr. Halil Özcan, Kemalettin Yılmaztekin, Mahmut Kaçar, ibrahim Halil Yıldız, eski milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçe belediye Başkanları Mehmet Ekinci, Fevzi Demirkol, Metin Beydilli ve ilçe parti başkanları vatandaşlarla kucaklaşıp bayramlaştı.

Törende konuşan Il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül " tüm Şanlıurfalıların bayramını kutlarım "dedi.

Öte yandan Gıda Tarım ve Hayvancılık| Bakanı Faruk Çelik'in Ankarada ki bazı programlar nedeniyle Urfa'da ki bayramlaşma törenine katılamadığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2017, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142