Title of a News Article

Balıklıgöl hatırası..

Balıklıgöl hatırası..
banner206

Şanlıurfa'da Balıklıgöl'ü ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, plato içerisinde bir neyzenin üflediği neyi dinleyip balıklara yem verdi. 

Dostluk ve Barış Rallisi’nin (Europa Orient Rallye) Şanlıurfa ayağını Göbeklitepe start veren  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Balıklıgölü ziyaret etti. 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Balıklıgöl yerleşkesini ziyaret etti. Plato içerisindeki bir iş yerine giren Bakan Ersoy, neyzenin üflediği neyi dinledi. Bir süre burada oturan Bakan Ersoy, daha sonra ise platoyu gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bahattin Yıldız ve kurum müdürleri eşlik etti. Balıklara yem de atan Ersoy, daha sonra bölgeden ayrıldı.

(Bakan Ersoy, Harran Belediye Başkanı Mahmut  Özyavuz, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ile birlikte Hayati Harran türbesini ziyaret ederek dua etti. )

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195