Title of a News Article

Başak, 'Bu bayram çok dikkatli olmalıyız'

Başak, 'Bu bayram çok dikkatli olmalıyız'
banner206

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Şanlıurfa eski Milletvekili Ramazan Başak, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Her bayram olduğu gibi bu bayramı da memleketi Şanlıurfa'da geçiren Başak, hemşeriyle sosyal mesafeli de olsa bayramlaşmayı ihmal etmedi.

Bu bayramın diğer bayramlardan farklı olduğunu sözlerinde belirten Genel Başkan Ramazan Başak, yayımladığı mesajında şunları söyledi;

"Mübarek bildiğimiz, kutsal Bayramımız olan bir Kurban Bayramını daha idrak ediyoruz. Rabbim, bu bayramlarımızı sağlık ve huzur içerisinde geçirmemizi nasip etsin. Her yıl kutladığımız bu bayramlarımızın bu yıl maskeli ve mesafeli kutluyor olmamız hepimizi üzmüştür. Dünyayı kasıp kavuran Covid19 salgını nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda bu yıl ikinci bayramımızı da maskeli ve sosyal mesafeli kutluyoruz. Umuyoruz ki, aldığımız tedbirlerle birlikte bu salgın hastalık bir an önce biter ve normal hayata dönüş yaparız. Yaptığımız adaklar, akıtılan kanlar bu hastalığın bertaraf edilmesine vesile olsun inşallah. Rabbim, diğer bayramlarımıza kavuşmayı ve eskisi gibi kutlamayı hepimize nasip etsin. Devletimizin gösterdiği dirayetli çalışmalara ve verilen tedbirlere karşı olarak birebir hareket etmeliyiz. Bu sayede salgın hastalıktan kurtulmamız daha erken olur. Bu duygu düşüncelerle Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2020, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195