Title of a News Article

Başak'tan 18 Mart mesajı

Başak'tan 18 Mart mesajı
banner206
 Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla açıklamada bulundu. 
Çanakkale Zaferinin Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle açıklama yapan Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, Çanakkale´nin tarihimizde bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Başkan Başak, Çanakkale´de destan yazan, canlarını feda eden on binlerce şehidin ‘Çanakkale Geçilmez´ diyerek düşmanları bozguna uğrattığını belirtti. TMVB Başkanı mesajına şöyle devam etti:

 “Çanakkale zaferi kahramanlık örneğidir. Vatan topraklarımızı, bağımsızlığımızı korumak kollamak adına mücadele veren canlarımızı hiçbir zaman unutmamalıyız. Vatanı için en kutsal varlıkları olan canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin sayesinde bu topraklarda güvende yaşamaktayız. 103 yıl önce; Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkesiyle etnik kökeni ne olursa olsun cephede omuz omuza savaşan Atalarımız, milletimizin sarsılmaz birlik ve beraberliğini en güçlü şekilde göstermişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi´nin 103´ncü yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum”


Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 13:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfali
Urfali - 6 yıl Önce

Ramazan BAŞAK gibi bir milletvekili birdaha Urfa'ya gelmez.kurban olsunlar Ramazan baş başak. yolun açık olsun sayın vekilim Urfa seninle gurur duyuyor

SIRADAKİ HABER

banner195