Title of a News Article

Başak'tan Kurban Bayramı mesajı...

Başak'tan Kurban Bayramı mesajı...
banner206

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Şanlıurfa eski Milletvekili Ramazan Başak, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak Urfalı hemşerilerinin bayramını kutladı.

İslam Alemi'nin kutsal bayramlarından birisi olan Kurban Bayramı yarın idrak edilecek. Paylaşmanın çokça yaşandığı bu bayramı hep birlikte sevinçle, huzurla ve sağlıkla geçirilmesinin temennisinde bulunan TMVB Genel Başkanı Ramazan Başak, yayımladığı mesajında şunları söyledi;

"İslam Alemi olarak bir bayramı daha sevinçle karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. huzur içerisinde geçirmeyi temenni ettiğimiz bu bayramlarımızı Yüce Rabbimiz gelecek yıllarda da bizlere görmeyi nasip etsin. Kurban bayramı paylaşmaktır. Veren elin alan elden üstün olduğu sözünün en somut göstergelerinden birinin olduğu günlerdir. İhtiyaç sahibi insanlar bu bayramda kesinlikle unutulmamalıdır. bayramlar paylaşınca güzeldir. Bu nedenle bende şahsım olarak Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Alemi'nin mübarek Kurban bayramını kutluyorum. Huzur ve sağlıklı bir bayram diliyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195