Title of a News Article

Başkan Atilla 200 çocuğa kirve oldu...

Başkan Atilla 200 çocuğa kirve oldu...
banner206
Ceylanpınar Belediyesi'nden Toplu Sünnet Şöleni
Ceylanpınar Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen sünnet şöleniyle 200'den fazla çocuk erkekliğe ilk adımlarını atmanın heyecanını yaşadı.
"Kirvem Belediyem" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 200'den fazla çocuğa toplu sünnet töreni düzenlendi. Ceylanpınar Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda belediyeye kayıt yaptıran çocukların 100'ü bugün sünnet ettirildi. Sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar, heyecanlı bir şekilde sırasını bekledi. Lokum verilerek sünnet yatağına yatırılan çocuklar, profesyonel sünnetçiler tarafından sünnet edildi. İki gün sürecek olan sünnet organizasyonunun ilk gününde konuşan Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Burada sünnet olan bütün çocukların kirvesi benim" dedi. Bu yıl ilki düzenlenen sünnet törenlerinin bu yıldan itibaren yılda iki kez yapılacağını belirten Başkan Atilla, sünnet olan çocuklara hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Atilla, "Bizler devamlı Ceylanpınar halkının hizmetindeyiz. Ak Parti belediyesi olarak her zaman halkımızın emrinde olacağız. İlçemizde yapacağımız hizmetlerde sınır tanımayacağız." diye konuştu.
Oğlunu sünnet ettiren Halil Bağ isimli vatandaş da toplu sünnet merasimi düzenlediğinden dolayı Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti. 
Maden Mahallesinden Mehmet Demirel ise ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet olmasına vesile olduğu için Başkan Atilla'ya teşekkür ettiğini söyledi.
Sünnet olan çocukların fotoğrafları tek tek çekilirken çıktısı alınan fotoğraflar ailelere teslim edildi. Ayrıca eve sünnet alanına uzak olan ve aracı olmayan vatandaşları ise zabıta hizmet araçlarıyla evlerine bırakıldı. Çocuklara meyve suyu ve kek ikramı da yapılan programda öğle vakti vatandaşlara yemek dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195