Title of a News Article

Başkan Atilla’ya Teşekkür Plaketi

Başkan Atilla’ya Teşekkür Plaketi

Başkan Atilla’ya Teşekkür Plaketi
banner206

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya Saraç Çeşme Mahallesinde yapımı süren Cami ve Taziye evine yaptığı yardımlardan dolayı İstanbul’da yaşayan  Ceylanpınarlı iş adamı Halil Tetik tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Ceylanpınar ilçe kırsalında yer alan Saraç Çeşme Mahallesinde geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlanılan Cami ve Taziye evi eksiklerinin giderilmesi için Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatı ile giderilmişti. Cami ve Taziye evine yapılan yardımlardan ötürü Ceylanpınar Belediye  Başkanı Menderes Atilla’ya İstanbul’daki Alvatan Turizm şirketinin yönetim kurulu Başkanı Halil Tetik tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket takdimi sırasında konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ‘’Öncelikle Ceylanpınarlı iş adamı Alvatan Turizm şirketinin yönetim kurulu Başkanı Halil Tetik’e teşekkür plaketinden dolayı kendisine ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere Saraç Çeşme Mahallesinde yapımı süren Cami ve Taziye evine birtakım hizmetlerde bulunmuştuk. Dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bu hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu ülkenin birliğe ve dirliğe ihtiyacı var. Ceylanpınar’da bu hizmetleri yaparken birlik ve dirlik nasıl yakalanır anlayışıyla hizmet ediyoruz. Bugün yapımı süren Cami ve Taziye evlerine yaptığımız hizmetleri diğer Cami ve Taziye evlerimize de yapmıştık. Dün olduğu gibi hizmetlerimiz bugün de Ceylanpınar’da devam edecek. Bu ülkeyi içten ve dıştan yıkmak isteyenlere birlik ve dirlik mesajını vermiş olacağız. Bayrağımız çift bayrak, milletimizi çift millet yapamayacaklarını göstereceğiz. Birlik ve beraberlik devam ettiği sürece de minarelerimizden ezan sesi dinmeyecek’’ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195