Title of a News Article

Başkan Çiftçi'den anlamlı ziyaret

Başkan Çiftçi'den anlamlı ziyaret
banner206
 Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi ile birlikte Anneler Günü'nde 117 yaşındaki Şanlıurfalı Fato Ana'yı ve Türkiye'ye göç eden Suriyeli anneleri ziyaret etti. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi ile birlikte Anneler Günü programı kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerine ilk olarak 117 yaşındaki Fato Ana (Fatma Gökkaya) ile başlayan Başkan Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, Fato Ana'nın evinde ailesi ile bir araya geldi. Aile fertleri ile sohbet eden Başkan Çiftçi ve eşi daha sonra Fato Ana'nın anılarını dinledi. Kurtuluş Savaşı ve Urfa'nın Kurtuluş yıllarına tanıklık ettiğini söyleyen Fato Ana, her zaman vatanı için dualar ettiğini söyledi. 
Ardından Suriye'den göç eden aileleri ziyaret eden Başkan Çiftçi ve eşi, annelere hediyeler vererek günlerini kutladı. Ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Çiftçi, "Cennet annelerin ayakları altındadır. Biz de bugün en büyük değerimiz olan annelerimizi ziyaret ettik. Tüm bu vesile ile tüm annelerimizin günün kutluyoruz. Annelerimize sahip çıkalım ve onları her zaman başımızın tacı edelim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195