Title of a News Article

Başkan Ekinci Regaip Kandili gecesine katıldı

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından organize edilen, 3 ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla dün akşam Şair Nabi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘Bu akşam ellerimizi semaya açarak, mazlum Müslüman kardeşlerimize dua etmek için açacağız.’ dedi.

Regaip Kandili programı gecesine, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgun, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, AK Parti Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat, AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kollları Başkanı Fatih Dörtkardeş, bazı meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, ‘’Öncelikle Regaip kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım. Gençlik kollarımızın düzenlemiş olduğu bu güzel etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. ‘’ Dedi.

Kur’an tilavetinin ardından yapılan etkinlikte bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’Mağfiret, Rahmet, Bereket ayların habercisi olan Recep, Şaban, Ramazan ayının habercisi olan Regaip kandilinizi tebrik ediyorum. Bu güzel programı düzenleyen Gençlik Kolları Başkanımız Fatih Dörtkardeş’e ve AK Gençlik üyelerine teşekkür ediyorum. Bu günler bizim için çok önemlidir. Özellikle üç aylar hep ifade edildiği gibi hep mağfiretle başlıyor, rahmetle devam ediyor ve bereketle sonuçlanıyor.  Rabbim bizlere Recep ayına ulaştırdığı gibi, Şaban’a ve Ramazan ayına da bizleri ulaştırır. Ramazan ayında idrak edilen kullarından eylesin Rabbim. Ramazan ayında Eyyübiye Belediye Başkanlığı olarak Eyyübiye ilçemizde programlarımız olacaktır…

‘Özellikle iftar programları konusunda ciddi faaliyetlerde bulunup hep birlikte yapacağız. İlçemiz bilindiği gibi geride kalmış, ilçemizde göçler olmuş ama manevi yönde hiçte geri kalmamış çok şükür diğer ilçelerimizin önündedir. Bunu da buradaki programda görüyoruz. Bu tarz programlar hepimiz için çok önemlidir. Seçimlerden önce de hep ifade ettiğimiz gibi, İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Bizlere Eyyübiye Belediyesi olarak bu tarz programları yapacağız. Ulaşılması gereken İnsanlara sınırsız şekilde ulaşacağız. Bu Gecenin Regaip Kandilini tekrardan tebrik ederken, başta tabiî ki Ülkemizdeki Müslümanlar olmak üzere hep ifade edildiği gibi Suriye’deki Müslümanlar, Dünyadaki bütün mazlum İnsanların sıkıntılarını giderecek tarzda inşallah dualarda bulanacağız. ‘’ Dedi.

 

AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenmiş olan Regaip Kandili gecesinde, Veysel Tiryaki İlahi Grubu tarafından semazenler eşliğinde ilahiler okunarak program son buldu.  

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195