Title of a News Article

Başkan Erbaş, Urfa'yı da uyardı

Başkan Erbaş, Urfa'yı da uyardı
banner206

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Ali Erbaş, 81 il müftülüğüne yazı gönderdi. Gönderilen yazıda, il irşat kurullarının vaaz, irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinde dijital mecraların daha etkin ve sistematik kullanılması talimatı verildi..

Dini içerikli yayınlar hazırlanacak 

Buna göre, yazıda belirtilen programlar kapsamında, il irşat kurulları, sosyal medya hesapları üzerinden yürütülecek hizmetlerde görev alacak personeli belirleyecek. Ayrıca günde en az bir vaaz veya sunum müftülüğün sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilecek vaaz veya sunumlar, 15 dakika olarak planlanacak. Sunumlarda "İman Nimeti", "Kur'an-ı Kerim, Hayat Kitabımız", "Sünnet, Nebevi Kılavuz" gibi konuların yanı sıra, aile ahlakına, ailede hak ve sorumluluk dengesine, Kur'an ve sünnetten beslenen iletişim örneklerine vaaz ve sunumlarda ağırlıklı olarak yer veriDiyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Ali Erbaş'tan ülkemizdeki koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde 81 ilin müftüsüne "vaaz ve irşat hizmetlerinde dijital ortamı etkin kullanma'' talimatı gönderdi.lecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195