Title of a News Article

Başkanlardan kutlama...

Başkanlardan kutlama...
banner206
 Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk Milletinin bağımsızlık ve istiklale olan inancını yine milletimizle birlikte canlandırdığını ifade eden ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, mesajında şunları kaydetti: “Bütün dünyada kabul gören engin düşünceleriyle, çağdaşlaşmayı hedefleyen toplumlar için de uyanışın öncüsü olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletimizin refahı ve huzuru için, bizlere hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma idealini gerçekleştirmek, onun mirasına sahip çıktığımızın en büyük göstergesi olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80 yıl dönümünde, bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.
 
MECLİS BAŞKANI AHMET ALTUN'UN 10 KASIM MESAJI
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı Ahmet Altun, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, işgalci devletlere karşı milletimizin verdiği büyük mücadelenin önderi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milletimizle birlikte Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak bağımsızlık yolunda büyük bir destan yazdığını ifade eden Ahmet Altun, “İleri demokrasi bilinciyle Atatürk'ün ideallerine ulaşmak birlik ve beraberlik içinde bulunan milletimizin her ferdinin görevi oluğuna inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde, bir kez daha saygı ve şükranla anıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195