Title of a News Article

Beklenen ilgiyi görmüyor

Beklenen ilgiyi görmüyor
banner206

 2011 yılında Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılan ve açılışını sanatçı İbrahim Tatlıses’in gerçekleştirdiği ‘İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi’ beklenen ilgiyi görmüyor.

İçerisinde başta İbrahim Tatlıses olmak üzere birçok Şanlıurfalı sanatçının kişisel eşyaları, posterleri, eserleri ve balmumu heykellerinin bulunduğu ‘İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi’ vatandaşlardan beklenen ilgiyi görmüyor.

Açıldığı ilk zamanlarda yoğunluğun olduğu fakat son zamanlarda aylık sadece 200 civarında ziyaretçi geldiği belirten Müze Sorumlusu İsmail Kürkçüoğlu, “Ziyaretçi sayısını artırma adına buraya İbrahim Tatlıses adını verdik. Burada İbrahim Tatlıses’in sahnede kullandığı kıyafetler, kişisel eşyaları, ödülleri ve albümleri mevcut. Fakat bunlar da ziyaretçi sayısında pek bir artış sağlamadı. Haklımızdan ve misafirlerimizden isteğimiz buraya gelip ziyaret etmesidir. Kendi kültürlerine sahip çıkmaları ve tanıtmalarını istiyoruz” dedi.

Harran Kapı Caddesi’nde bulunan İbrahim Tatlıses Müzesi, Pazartesi günleri hariç haftanın her günü saat 08.00 ile 17:00 saatleri arasında ziyarette açık.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2014, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195