Title of a News Article

Belediye kirveleri oldu...

Belediye kirveleri oldu...
banner206
 Haliliye Belediye tarafından geleneksel hale getirilen "Kirvem Belediyem olsun " sünnet şöleni bu yılda gerçekleşti. 

.HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 4. GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ
Haliliye Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında geleneksel hale getirilen sünnet şöleni programının bu yıl 4’üncüsü düzenlendi. Afrin operasyonuna katılan askerler için Fetih Süresinin okunmasıyla başlayan şölende konuşan Başkan Fevzi Demirkol, “Halkımızın kendini güvende, huzurlu hissettiği bir yönetim anlayışıyla hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda geleneksel hale getirilen sünnet şöleni etkinliğinin bu yıl dördüncüsü düzenlendi. Sabah saatlerinde düzenlenen programa Başkan Fevzi Demirkol, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve sünnet olacak çocukların aileleri ve davetliler katıldı.

“ZEYTİN DALI HAREKÂTI” İÇİN FETİH SÜRESİ OKUNDU
Sünnet şöleni etkinliği, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sınır ötesindeki Suriye’nin Afrin bölgesine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtına katılan askerler için okunan Fetih Süresi ile başladı. Fetih Süresinin ardından ilahi grubu tarafından mevlit okutuldu. Yaklaşık bir buçuk saat süren mevlidin ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

“SÜNNET ŞÖLENİMİZ GELENEKSEL OLARAK DEVAM EDECEK”
Mevlit programının ardından konuşma yapan Başkan Fevzi Demirkol, sünnet şöleni programlarının geleneksel olarak devam edeceğinin altını çizdi. Başkan Demirkol, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Haliliye Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve ‘Kirvem Belediyem Olsun’ sloganıyla sünnet şölenimizin bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Göreve başladığımız günde hep şunu söyledik; ilklerin belediyesi olacağız ama tek olmayacağız. Halkımızın kendini güvende, huzurlu hissettiği bir yönetim anlayışıyla hizmet etmek istiyoruz.”
İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, “Haliliye Belediyemizin çok güzel bir etkinliğinde bir araya geldik” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise “Haliliye Belediyemiz, geleneksel olarak bu yıl dördüncüsünü düzenlediği sünnet şöleniyle sizin en kıymetli olan çocuklarınızın bu mutlu gününe ortak oluyor, kirve oluyor” dedi.
Milletvekili Mahmut Kaçar, “Millet ve devlet dayanışmasını ortaya koyan güzel bir tablo var burada. Belediye, milletin belediyesi. Hep beraber aydınlık yarına daha güçlü Türkiye’yi kavuşturmak için gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.
Son olarak konuşma yapan Kaymakam Ali Yılmaz da, “Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini ortaya koyan Haliliye Belediye Başkanlığımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARA HEDİYELER DAĞITILDI
Başkan Fevzi Demirkol, konuşmaların ardından sünnet olacak çocuklarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Demirkol, daha sonra sünnet olacak çocuklara hediyeler taktim etti ve program sona erdi.
Öte yandan; bu yıl 200 çocuğun kayıt yaptırdığı toplu sünnet program için kayıtlar, devam etmekte olup, vatandaşlar ayrıntılı bilgi için 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattını arayabilirler.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142