Title of a News Article

Beyazgül Birlik Vakfını ziyaret etti...

Beyazgül Birlik Vakfını ziyaret etti...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül. Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında Birlik Vakfı Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti ve seçim çalışmaları hakkında istişarede bulundu.

Birlik Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, nazik davetlerinden dolayı Birlik Vakfı Başkanı Kızılelma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

AK Başkan Adayı Beyazgül, “Birlik vakfı Urfa’mıza güzel hizmetler yapan bir derneğimiz. İnşallah bu hizmetleri yapmaya devam edecektir. STK Ziyaretleri kapsamında onları ziyaret ettik ve çalışmalarımız hakkında bilgi verdik, fikir alış verişinde bulunduk” dedi.

Birlik Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ise davetlerini kırmayarak vakıflarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e AK Parti İl Başkan Yardımcılarından Müslüm Tüysüz ve Faruk Bayuk ile partililer eşlik etti.

BEYAZGÜL HAŞİMİYE ESNAFINI GEZDİ

Birlik VaKFI Şanlıurfa Şubesi ziyareti sonrası kentin Haşimiye Bölgesi esnafını gezen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül esnafa hayırlı işler diledi.

Haşimiye Bölgesi esnafının sıcak ilgisi ile karşılaşan AK Başkan Adayı Beyazgül esnafın sorunlarını dinledi çözüm önerilerini konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195