Title of a News Article

Binlerce kişi yürüdü...

Binlerce kişi yürüdü...
banner206
Şanlıurfa'nın Düşman işgalinden kuruluşunun 98.yıl kutlamalarına kortej yürüyüşü ile devam edildi. 


Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi tarafından organize edilen 11 nisan düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün geniş katılımlı kortej yürüyüşü yapıldı. Ulu Cami önünde başlayan yürüyüşe Vali Abdullah Erin, Tuğay komutanı Tuğ.General İsmail Hakkı Köseali, BŞB Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, jandarma komutanı Albay Nuri Öztürk, Milletvekil M.Ali Cevheri, 3.hudut Alay komutanı Albay Cengiz Hüder ,Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Şefik Bakay,   İlçe Belediye Başkanları, bürokratlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Haleplibahçe mozaik müzesine kadar devam eden kortej yürüyüşünün ardından BŞB sıra gecesi ekibi tarafından kısa bir konser verildi , halk oyunları gösterisi sunuldu. Tören protokol konuşmaları ile sona erdi. 



Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Müslüm ÇAKAR
Müslüm ÇAKAR - 6 yıl Önce

Mahalli Kurtuluş günleri okullar tatil olur mu?
Kanun ve yönetmeliklere göre mahalli kurtuluş günleri artık tatil olmaz...Hem orta öğretim kurumları hem de ilköğretim kurumları yönetmeliğinde yer alan, mahalli gümler için 1 gülük tatil ifadeleri yeni yönetmeliklerde yer almamıştır.

Yeni orta öğretim ve ilköğretim yönetmeliğinde, 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanuna atıfta bulunulmuştur. Bu kanunda, mahalli kurtuluş günlerini tatil olmasına dair bir düzenleme yoktur...Gözler İçişleri Bakanlığında..

SIRADAKİ HABER

banner195