Title of a News Article

Bozova ilgi odağı oldu...

.

Bozova ilgi odağı oldu...
banner206

Ankarada tanıtımı yapılan Şanlıurfa standtlarına yoğun ilgi son günde de devam etti. Büyük ilgi gören ilçelerin başında ise Bozova ilçesi geliyor. 

Başkent Ankara'da devam eden Şanlıurfa tanıtım günlerinin son gününde onbinlerce kişi AKM'ye adeta akın etti. 

Şanlıurfa'nın kültür, sanat, tarım ve sanayisinin sergilendiği Şanlıurfa tanıtım günlerinde Ankaralılar ayaklarına gelen Urfayı yakından tanıma imkanını buldular. Valilik başta olmak üzere Belediyeler, Kaymakamlıklar, STK ve özel kuruluşların katılımıyla gerçekleşen tanıtım günlerinde katılımcılar kendilerini en iyi şekilde ağırladı. 
AKM'de en büyük ilgi gören ilçe standları arasında kuşkusuz Bozova ilçesi oldu. Ilçe Kaymakamı Belediye Başkanı  Zekeriya Göker, ilçe Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan, Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, başta olmak üzere Bozovalı yetkililer 4 gün boyunca Bozova ilçesini tanıttılar. Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker " İlkkez Ankarada yapılan tanıtım günlerinde Ankaralılar ayaklarına gelen Urfayı yakından tanıma imkanını buldular. Cok büyük bir tanıtım etkinliği oldu. Emeği geçen herkesi kutlarim "dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2017, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195