Title of a News Article

Bu kez personeliyle buluştu

Bu kez personeliyle buluştu
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Ayı dolayısıyla Haliliye Belediyesi personelleri ile iftarda bir araya geldi. Haliliye Belediyesi personelinin her birinin birer belediye başkanı gibi çalışması gerektiğini vurgulayan Başkan Canpolat, “Biz yaklaşık 1.000 kişilik ama 100.000 bin kişiye bedel bir aileyiz” dedi.

Haliliye Belediyesi Personel İftar Yemeği programına Başkan Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat, Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan, Mehmet Açanal ve Mehmet Hamdi Kaysı ile birim müdürleri ve personeller katıldı. Tasavvuf dinletisinde gerçekleşen iftar programında konuşma yapan Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesi personelinin sahada bir belediye başkanı gibi çalışması gerektiğinin altını çizdi. Yaklaşık 1.000 kişilik personelin 100.000 kişiye bedel olduğunu vurgulayan Başkan Canpolat, şunları söyledi:
“Haliliye Belediyemizin tüm bireyleri, benim bir ailem, benim bir parçamdır. Bundan dolayı bu aileyi bu geniş mekanda bir araya getirmeyi arzuladık. Biz yaklaşık 1.000 kişilik ama 100.000 bin kişiye bedel bir aileyiz. Bundan dolayı Haliliye Belediyesi, belediye olarak tüm birimleri, tüm unsurları, görev tanımının önünde ne yazarsa yazsın, tüm arkadaşlarımız Haliliye Belediyesinin personelidir, birdir ve beraberdir. Çünkü Haliliye Belediyesinin personellerinin tamamı, kendini bir belediye başkanı olarak görürler. Bende size söylüyorum; sahada dolaşırken, işinizi yaparken, vatandaşların arasında olurken bir belediye başkanıymış gibi bir Mehmet Canpolat’mış gibi yapmalısınız. Ona göre hareket etmelisiniz. Siz bir belediye başkanının, belediye başkanlık makamının veya hizmet makamının temsilcilerisiniz. Ben de, Haliliye’nin, 376.000 bin nüfusun sizlerle birlikte hadimleri, hizmetkarlarıyız. Haliliye Belediyesi personeli, Haliliyeli’yim demekten gurur duyacaktır. Zaten gurur duyuyor. Gelecekte de inşallah farklı ortamlarda, farklı mekanlarda sizler ben Haliliye Belediyesinin personeliyim dediğiniz zaman sizleri parmakla göstereceklerdir. Sizler ile birlikte bizleri de göstereceklerdir. Hedefimiz budur, çizgimiz budur, hedefimiz yüksektir. Onu da buradan ifade etmek isterim.”

Başkan Canpolat’ın konuşmasının ardından okunan ezan ile birlikte iftar yapıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet eray
ahmet eray - 5 yıl Önce

yahu bıktık bu tür şovklardan şanlıurfaya hizmet ne zaman artık hizmet haberi gelsin

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142