Title of a News Article

Bucak'tan Aslan'a destek mesajı...

Bucak'tan Aslan'a destek mesajı...
banner206
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Siverek Belediye Başkan Aday Fatih Bucak, Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan’ın seçim bürosunu ziyaret ederek desteklerini sundu. Seçim bürosunda Saadet Partisi seçmeni ve Essum Aslan’la görüşen Bucak, “Essum hanım Urfa için yeni bir vizyon, yeni yüzler ve modern hanımlar lazım.” dedi.
Gece gündüz çalışıyor
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Essum Aslan, Karaköprülülerin adeta gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Gündüz esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Essum Aslan akşam saatlerini de değerlendirerek ev toplantılarla kadınlar, gençler ve tanınan ailelerle bir araya gelerek projelerini anlatıyor. Gittiği her yerde teveccüh gören Aslan, “Karaköprü değişime hazır olduğunu gösteriyor” dedi.
Bucak’ı seçim bürosuna geldi
Seçim çalışmaları kapsamında Aslan’ın seçim bürosunda sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Seçim bürosunda kendisini ziyarete gelen CHP Siverek Adayı Fatih Bucak ile bir araya gelen Essum Aslan, Fatih Bucak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bucak ise Essum Aslan’ın Karaköprü için bir yeni b,ir vizyon olduğunu belirterek desteklerini sundu.
Yeni bir vizyon yeni bir yüz
Seçim bürosundan kısa bir konuşma yapan Bucak, “Essum hanım Urfa için yeni bir vizyon, iyi bir görüntü, bize de batıda bizi temsil etmesi için böyle yeni yüzler ve modern hanımlar lazım. Essum Hanım da bu konuda hem eğitimli hem yabancı dili olan dünya vatandaşı bir insandır. Urfa’ya çok hizmetleri olan adaletli bir insandır.” ifadelerine yer verdi.
Tam destek verdi
Karaköprü Adayı Essum Aslan’ın bütün Karaköprü’ye hizmet edecek bir insan olduğunu söyleyen Fatih Bucak, “Onun bir anne yüreği var ve oldukça şefkatlidir. Bütün Karaköprü’ye sahip çıkacağını biliyorum. Gönlüm ondan yana ve inşallah bir an önce kazanır ve bu iş burada biter” diye konuştu. Essum Aslan, Bucak’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 19:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
HAYAT BU
HAYAT BU - 5 yıl Önce

OTEL İLE MARKETİNİ İYİ YÖNETSİNLER ONDAN SONRA İLÇE YÖNETMEYE TALİP OLSUNLAR.
KİME KİME DESTEK VERİYOR ODA BELLİ DEĞİL

Menfaat neler yaptiri
Menfaat neler yaptiri - 5 yıl Önce

Otelin borcu var market battı petrol gitti imam aslan üzüntünde öldü halen diyor karaköprü ilçesini de yecem karaköprü inşAllah şaşırmaz

SIRADAKİ HABER

banner195