Title of a News Article

Çelikkaya Şehit Aileleri iftarda ağırladı...

Çelikkaya Şehit Aileleri iftarda ağırladı...
banner206

Birecik Kaymakamı Dr.Fatih Çelikkaya  Şehit yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği verdi.

Birecik ilçesinde halkın takdirini kazanan Kaymakam Fatih Çelikkaya, sık sık bir araya geldiği Şehit yakınları ve Gazileri bu kez iftar sofrasında ağırladı. Kaymakam Çelikkaya, burada yaptığı konuşmada " Kaymakamlığımızca, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Milletimizin egemenliği ve bağımsızlığı için gözünü kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin değerli emanetleri aileleri ve gazilerimiz onuruna verdiğimiz yemeğe katılan herkese teşekkür ederim "dedi.

Yemek öncesi masaları dolaşarak misafirlere tek tek ilgilenen  Kaymakam Çelikkaya, bazı vatandaşların sorun ve taleplerini aldı. Tüm konukların oruçlarını dualar eşliğinde açmalarının ardından Birecik İlçe Müftüsü Mustafa Kaya ,yemek duası yaptı.

Kaymakam Fatih Çelikkaya, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini değerlendirdi. Bir sorunlarının olması durumunda Kaymakamlık olarak kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu bir kez daha hatırlattı. Birecik Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde, Birecik İlçe Garnizon Komutanı Per.Bnb. Yener Umul, Birecik Belediye Başkan Vekili Hüseyin Sert, Birecik Cumhuriyet Başsavcısı  Yunus Emre Büyükyurt, Birecik İlçe Emniyet Müdürü Murat Türker, Birecik İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Astsubay Kd.Bçvş. Mehmet Şen ve kurum amirleri de yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195