Title of a News Article

Cevahir'in avlusu, doldu taştı...

Cevahir'in avlusu, doldu taştı...
banner206
HABER: UĞUR BUDAK

Şanlıurfa'da, dün akşam yeni mekanında hizmete giren ve görkemli bir şekilde açılışı yapılan Cevahir Konuk Evi'nin avlusu davetlilerle doldu taştı. 

Daha önce Samsat Hanı olan ve dün akşam itibariyle Cevahir Konuk Evi olarak hizmete açılan işletmenin açılış törenine Şanlıurfa'nın tanınmış simaları katıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve eşleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve eşleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan, milletvekili aday adayları, bürokrat ve çok sayıda davetli katıldı. 

Konuk Evi'nin avlusu misafirlere yetmedi

Cevahir Konuk Evi'nin açılışına gelen misafirler şark odalarına sığmayınca soluğu avluda aldılar. Yoğun bir kalabalığın yaşandığı açılış töreninde avluda bile misafirler adım atmakta zorluk çekti. 

Davetlilerin gelmesiyle açılış kurdele kesimiyle yapıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve İşletme sahibi Kadın girişimci Asuman Cevahir Yazmacı, kurdeleyi keserek konuk evini hizmete açtılar.

Misafirlere eşsiz lezzetler ikram edildi

Açılış sonrası davetlilere kokteyl ikramlarında bulundu, ardından birbirinden güzel ev yemekleri ve Urfa usulü kebaplar ikram edildi. Açık büfe şeklinde ikram edilen yemeklerden herkes sıralı bir şekilde aldı. 

İşletme sahibi Asuman Cevahir Yazmacı, açmış oldukları bu yeni hizmet yerinin herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak, açılışa gelerek kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkürlerini iletti. 



Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195