Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi önemli bir karar aldı!

Ceylanpınar Belediyesi önemli bir karar aldı!
banner206

Ceylanpınar Belediyesi tarafından her Ramazan ayında düzenlenen toplu iftar programları bu yıl olmayacak. İlçenin yeni belediye başkanı Abdullah Aksak özellikle finans kaynağı çok tartışılan bu uygulamaya son verdi. Başkan Aksak, toplu iftarlar yerine ihtiyaç sahiplerinin sofrasına konuk olacak. Böylece gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılmış olacak. 

SOFRALARA KONUK OLACAK
Ceylanpınar Belediyesi, bu yıl 11 ayın sultanı Ramazan ayını mütevazı sofralarda halkla buluşarak; birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma içinde gerçekleştirecek. Belediye Başkanı Abdullah Aksak, bu yıl Ramazan sevincini mütevazi sofralara konuk olup manevi atmosferi vatandaşlarla birlikte geçirecek.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜ GÜLECEK
Ramazan’da yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini ruhuna yakışır şekilde yaymayı hedefleyen Ceylanpınar Belediyesi, Sosyal Yardım Komisyonlarınca ve muhtarların tespitiyle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde gıda kumanyaları dağıtarak vatandaşların yüzünü güldürecek.

MÜTEVAZİ SOFRALARA KONUK OLACAK
Belediye Başkanı Abdullah Aksak, yaptığı açıklamada Ceylanpınarlı ihtiyaç sahiplerinin kapısını bizzat çalacağını belerterek yardım kumanyalarını kendi eliyle teslim edeceğini söyledi. Vatandaşların mütavazi sofralarına kendi götürdüğü iftarlıklar ile misafir olacağını dile getiren Başkan Aksak, "Bu vesile ile hem vatandaşımızın yüzünü güldürmek, hem vatandaşlarımızın gönlüne girmek ve Ramazanı birlik, beraberlik, kardeşlik havasında geçirerek Ramazanın hakkını layığıyla yerine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Göstermelik ve israfa neden olan etkinlik ve programlardan kaçındıklarını aktaran Başkan Aksak, "Belediye halkın malıdır. Halkın olanı israf etmeye, gereksiz programlar ile belediye bütçesini çarçur etmeye hakkımız yoktur. Bu bilinçle hareket edecek ve sosyal belediyeciliğin gereği olarak gerçekten muhtaç olan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışacağı." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195