Title of a News Article

Ceylanpınar'da 19 Mayıs heyecanı

Ceylanpınar'da 19 Mayıs heyecanı
banner206
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ceylanpınar'da yapılan bir dizi etkinlikler kapsamında coşkuyla kutlandı.

Ceylanpınar'da, 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Çelenk sunumunun ardından programlar 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu'nda Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen etkinlikler ile devam etti.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu'nda Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği programa Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, İlçe Kaymakamı Ahmet Karetepe, İlçe Emniyet Müdürü Fazlı Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılınç, askeri erkan, idari ve mülki amirler ile vatandaşlar katıldı.


15 TEMMUZ PİYESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98. Yıl dönümü kutlamaları ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Şiirlerin okunup, şarkıların seslendirildiği etkinliğin ardından program son buldu. Programda öğrenciler tarafından hazırlanan "15 Temmuz ve Ömer Halisdemir" piyesi ise salonda bulunanları duygulandırırken, oyun sonunda ise salondakiler öğrencileri ayakta alkışladı.

Program Ceylanpınar Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen satranç ve koşu turnuvasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 19:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195