Title of a News Article

Ceylanpınar 'da Cumhuriyet heyecanı

Ceylanpınar 'da Cumhuriyet heyecanı
banner206

 29 Ekim Cumhuriyet’in 94. Yılı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin Kuruluşunun 94. yılı Ceylanpınar ilçe stadından düzenlenen törenle kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine Kaymakam Ahmet Karatepe, Belediye Başkan V. Aziz Demir, Garnizon komutanı P. Yzb. Cihan Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Fazlı Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, Gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, "Cumhuriyetin millet iradesinin tecelli etmesi açısından olmazsa olmazı da demokrasidir. Her organizmanın yaşadığı gibi devlet yönetiminin de değişen şartlara göre gelişim göstermesi doğaldır. Nitekim son yıllarda ülkemiz yönetiminde de son derece köklü gelişmeler sağlanmaktadır ve inşallah sağlanmaya devam edecektir. Cumhurun reisini kendisinin doğrudan seçebilmesi bunun en güzel göstergelerinden biridir." dedi.
Program Kepez Ortaokulunun müzikal gösterimleri, halk oyunları ve şiirler dinletileri ile devam etti. Öğrencilerin şehit yoklaması ve zeybek oyunu beğeni toplarken tören bando ve okulların geçiş töreninin ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2017, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195