Title of a News Article

Ceylanpınarlılar bu sofrada buluşuyor...

Ceylanpınarlılar bu sofrada buluşuyor...
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi tarafından Geleneksel Mahalle İftar Sofrası gezmeye devam ediyor. Ramazanın 2. gününde Ulu Cami Mahallesi Ceylan okulunda kurulan sofrada yaklaşık bin kişi iftar etmenin mutluluğunu birlikte yaşadı. Yaşlısından gencine, kadının çocuğuna, yerlisinden Suriyelisine kadar birçok kişi Ceylanpınar Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında iftar etti.

Yeşilkubbe ilahi grubunun renk kattığı iftar programına sponsor olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür eden vatandaşlar, "Bu sofraya yetimler, öksüzler, ihtiyaç sahipleri ve muhacirler oturuyor. İftara katkı sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye ve organizasyonu yapan Ceylanpınar Belediyesine çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol da her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurduklarını belirterek, "İftar sofralarımızın ilk 5 günlük sponsoru Karaköprü Belediyesi oldu. Bütün Ceylanpınarlılar adına Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142