Title of a News Article

Çoban ve Sayar Ailelerinin mutlu günü...

Çoban ve Sayar Ailelerinin mutlu günü...
banner206
Şanlıurfa'da, bu akşam dünya evine giren Çoban ve Sayar Ailelerinin çocukları Veysi ve Feyza'ın  düğün töreninde renkli görüntüler yaşandı. Dolarların havada uçuştuğu düğünde genç çifte 3 değil 5 cocuk mesajları verildi. 


İş adamı Mehmet Çoban'ın oğlu Mehmet Veysi Çoban (27), iş adamı Kerem Sayar'ın kızı Feyza Sayar (26) ile hayatını birleştirdi. Şehitlik Çamlık Düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine çok sayıda bürokrat ve siyasetçi katıldı. Bunlar arasında Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Kaytan, eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Müteahhitler Dernek Başkanı Mustafa Önal, AK Parti Karaköprü, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat, Makina Mühendisleri Odası Başkanı Atilla Meral, İş adamları, Selami Yavuz, Arif Önkol, Abdullah Fidan,Gazeteci Reşat Uzun,  ve bine aşkın davetli katıldı.  Genç çiftin kirveliğini ise iş Adamı Mehmet Çiçek yaptı. 

Baba Çoban dolar saçtı 

Genç Damadın Babası iş adamı Mehmet Çoban, düğün gecesi için dövizden aldığı yüzlerce birlik banknot dolarları cebimden çıkarak oğlunun bu mutlu gecesinde havaya saçtı. Baba Çoban'a davetlilerle eşlik etti. Dolar saçma yarışı halayda da devam etti. Yuzlerce davetlinin katıldığı gecede yöresel Kürtçe ve Türkçe şarkılar  eşliğinde halaylar cekildi. Halaya katılan gelin ve damadın üzerine yine dolarlar saçıldı. Dakikalarca süren dolar saçma yarışında  yere düşen banknotları toplamak ise salon görevlilerine düştü. 

Nikahta 5 çocuk mesajı verildi. 

Damat Mehmet Veysi Çoban ve gelin Feyza Sayar'ın evlilik nikahını Karakopru Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi kıydı, şahitlikleri ise Eski İl Genel Meclis Mustafa Yavuz ,Mehmet Sayar ve kirve Mehmet Çiçek yaptı. Kıyılan resmi nikahın ardından Belediye Başkanı Çiftçi, genç çifte esprili bir dille Başbakan Erdoğan 3 çocuk diyordu, artın Cumhurbaşkaı oldu 5 çocuk yaparsınız,dedi. 

Kıyılan nikah sonrası salonda eğlence devam etti. Gece yarısına kadar süren düğünde halaylar cekilerek doyasıya eglenildi. Öte yandan davetlilere yöresel yemekler ikram edildi. 

Genç Damadın Babası Mehmet Çoban ve Gelin'in Babası Kerem Sayar, geceye katılan tüm misafirlere teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 01:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bedriyye coban
Bedriyye coban - 8 yıl Önce

Super duyun

Yıldız kırışan
Yıldız kırışan - 8 yıl Önce

Çok çok güzel mutluluklar

SIRADAKİ HABER

banner195