Title of a News Article

Dev Kompleksi Özhaseki açıyor...

Dev Kompleksi Özhaseki açıyor...
banner206

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Bünyesinde faliyete geçecek olan sosyal yardım kompleksinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleştiriliyor. 

Göreve geldiği ilk günden itibaren rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlere büyük önem veren Haliliye Belediye Başkanı Memhet Canpolat, Şanlıurfa’da bir ilke imza atarak sosyal yardım kompleksi açılışı gerçekleştirecek. Açılış yarın saat 10.30’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleştirilecek. 

Sosyal Hizmetler Merkezi bünyesinde faaliyete geçecek olan kompleks içerisinde Sosyal Merket, Giyim Market, Aşevi ve Çamaşırhane bulunuyor. İhtiyaç sahibi ailelere hizmet verecek olan Sosyal Market ve Giyim Market mağaza olarak dizayn edildi. İhtiyaç sahibi aileler para puan olarak verilecek kartlara mağazalardan alışveriş yapacak. Aşevinde ise ihtiyaç sahibi aileler için günlük yemek yapılarak ailelere dağıtılacak. Komplkeste bulunan çamaşırhane de ise üniversite öğrencilerinin çamaşırları ücretsiz olarak yıkanacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195