Geçtiğimiz yıl açılan Doğa Mangal, kısa bir süre içerisinde adını Şanlıurfa'ya duyurdu. Vali Konağı yanında hizmet veren Doğa Mangal, 2. Şubesini, Şanlıurfa'nın ilk büyük alış veriş merkezi olan Urfa City AVM'de açtı.
bir yıl gibi kısa bir sürede ismini Şanlıurfa'nın yanı sıra tüm Türkiye'ye tanıtan Doğa Mangal, bir çok ünlü simaları da misafir etti. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer, Zekeriya Ünlü, Efsane futbolcular Rüştü Rençber, Okan Buruk gibi Türkiye'nin yakından tanıdığı simaları misafir eden Doğa Mangal, yoğun talep üzerine 2. şubesini Urfa City AVM'de açarak hizmete girdi.
Kentin yoğunluk gösterdiği ve zaman geçirebilecek en güzel alanlarından biri olan Urfa Cİty AVM'de açılan Doğa Mangal'ın 2. şubesi Şanlıurfa Halkı tarafından olumlu karşılandı.
Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 16:42
Doğa Mangal 2, hizmete girdi...
HABER: ALİ PALA

YORUM EKLE
1
Belediye Başkanı, Tebrik Çiçeklerinin Geliriyle...
2
Tabancayla Oynayan Çocuk, Kendisini Vurdu
3
Küçük Kursiyerlerin Yaptığı Resimler Sergilendi...
4
Küçük incelemelerine devam ediyor...
5
Japonlar Güneydoğu turunda
6
Birleşmiş Milletler Denetçileri Rasulayn'da
7
Tarım Fuarı Açılıyor
8
BDP'nin adı değişiyor!
9
Şanlıurfa'da Akaryakıt Kaçakçılığı
10
Kavgada 3 Otomobilin Camları Kırıldı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:03

GÜNEŞ
07:26

ÖĞLE
12:42

İKİNDİ
15:25

AKŞAM
17:48

YATSI
19:06
SIRADAKİ HABER