Title of a News Article

Dünya evine girdiler

Dünya evine girdiler
banner206
Haliliye Belediyesi Basın Biriminde görev yapan Ahmet Hamdi Çiçek, dün akşam Öğretmen Merve Horoz ile dünya evine girdi.


Doğan Haber Ajansı eski eski personellerinden olan ve şimdi Haliliye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Biriminde görev yapan Ahmet Hamdi Çiçek, resim öğretmeni Merve Horoz ile evlenerek bekarlığa son verdi. Tes-İş Sendikası Şanlıurfa Şubesi Genel Sekreteri Nihat Çiçek'in oğlu Ahmet Hamdi Çiçek (24), Ahmet Horoz'un kızı  Merve Horoz (23)'ün düğün töreni Hacı Bekir Sofrasında düzenlendi.

Mevlitle başlayan düğün törenine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan yardımcıları Osman Uludağ, Mehmet Selim Polatkan, Gazeteci ve aynı zamanda Şanlıurfa Valisi Danışmanı olan Reşat Uzun, DHA Bölge Müdürü
 Hasan Kırmızıtaş, Ali Leylak, Mücahit Yolcu, Ömer Şulul, Şanlıurfa BŞB Basın Yayın Daire Başkanı Mithat Şengöz, Haliliye Belediyesi Basın Yayın Müdürü Didem Açar, aile yakınları ve davetliler katıldı.
 
Genç çiftin düğününe katılan misafirlere yöresel yemekler ikram edildi. Okunan mevlidi Şerif ve yenilen yemeğin ardından nikah törenine geçildi. 

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un nikahlarını kıydığı Ahmet Hamdi Çiçek ve Merve Horoz'un nikah şahitliklerini ise Doğan Haber Ajansı Bölge müdürü Hasan Kırmızıtaş, Haliliye Belediyesi Basın Yayın Müdürü didem Açar, Şanlıurfa Valisi Danışmanı Reşat Uzun, Murat Doğan, Nabi Altın yaptı. 

Kıyılan nikah sonrası Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, genç çifte mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını genç çifte verdi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195