Title of a News Article

Eken Ailesinin mutlu günü

Eken Ailesinin mutlu günü
banner206
Şanlıurfa'da dün akşam Mehmet Eken ve Eşi Gülten Eken'in ikiz çocukları Ahmet ve Zekeriya için sünnet düğünü tertiplendi. Erkekliğe ilk adımı atan Ahmet ve Zekeriya kardeşlerin kirveliklerini ise Şanlıurfa Valiliği Danışmanı Gazeteci Reşat Uzun ve iş adamı İsmail Karatay yaptı.

Nevali Otelinde düzenlenen sünnet törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin, Cumhuriyet Savcısı Fatih Acemoglu Av. Hüseyin Güzelgöz, Av. Halil Öncel, Eken ailesi ve Uzun ailelerinin yakınları ile davetliler katıldı.

Ikiz kardeşler Ahmet ve Zekeriya için düzenlenen Sünnet düğününde unutulmaz anlar yaşandı. Erkekliğe ilk adımlarını atan ikiz kardeşler Padişah tahtında oturturularak salona getirildi. 

Yerlerine alınan Ahmet ve Zekeriya'nın sünnet düğününde misafirlere ilahiler eşliğinde yöresel yemek ve tatlılar ikram edildi.

Yenilen yemeğin ardından çocuklar için eğlence düzenlendi. Urfa Sıra gecesi ekibi tarafından seslendirilen şarkılar ve türküler eşliğinde misafirler doyasıya eğlenip davul zurna eşliğinde halay çekti. 



Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142