Title of a News Article

En anlamlı davranış...

Sporcular ve yöneticiler kendilerine yakışanı yaptı

Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şubesi, Genç yönetimi, Memleket Spor Kulübü ve Kızılay Şanlıurfa Şubesi, el ele vererek kampanya başlattı. Muharrem Ayı nedeniyle yapılan Aşure tatlısı bugün başka bir anlam kazandı. MSK sporcuları ve yöneticiler Şanlıurfalılara Aşure ikramında bulunduktan sonra örnek bir davranış sergileyerek Kızılay’a da kan bağışında bulundular.

Şanlıurfa’nın en yoğun bölgelerinden biri olan Rabia Meydanı’nda bir araya gelen Misiad Yöneticileri ile Kızılay kan toplama ekibi, bugün başka bir anlam kazandı. Bu sezon Efeler Liginde mücadele edecek olan MSK Voleybol takımı oyuncuları, Genç Misiad yönetimi ile vatandaşlara Aşure ikramında yaptı, ardından kan bağışında bulundu. Ayrıca Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sait Ardan’da bu güzel günde davetli olarak katılım sağladı.

MSK Kulüp Başkanı aynı zamanda Şanlıurfa Misiad Şube Başkanı olan Ahmet Gökhan Gökmen’in başında yer aldığı organizasyona ilgi yoğun oldu. Cuma namazının ardından vatandaşlara ikram edilen Aşura tatlısı kısa süre içerisinde tükendi. Yaklaşık 3 bin kişiye hazırlanan Aşure tatlısı sonrası vatandaşlarda duyarlılık göstererek kan bağışında bulundu.

Aşure ikramı ve kan bağışının ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen,  “örnek alınacak sosyal etkinliklere imza atıyor. MSK Urfa tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla bugün Topçu Meydanı’nda yaklaşık 3 Bin kişiye aşure ikramında bulunuldu. Daha sonra Fenerbahçe Galatsaray ve Beşiktaş’ın da mücadele edeceği Efeler Erkek Voleybol Liginde mücadele edecek olan MSK Urfa takımı, Kızılay’ın yürüttüğü kan kampanyasına destek verdi. MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, yaptığı açıklamada, temel unsurlarının sadece sportif faaliyetler olmadığını ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehirle bütünleşen, şehirle beraber hareket eden bir takım olmak istediklerini söyledi. Şanlıurfalıların MSK Urfa takımına sahip çıkmasını isteyen Gökmen, “Güzel bir oluşum kurduk. Güçlü rakiplerin olduğu, üst düzey voleybolun oynandığı Efeler Liginde mücadele edeceğiz. İnşallah bu yıl temel amacımız ligde kalıcı olmaktır, daha sonra gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi arzuluyoruz. Bu süreçte özellikle Sayın Valimizden, Sayın Belediye başkanlarından desteklerini bekliyoruz. Sporun sadece futbol olmadığını, salon sporlarının da en az futbol kadar önemli olduğunu bilmelerini istiyoruz. Bu bağlamda herkesin desteklerini görmek istiyoruz” dedi.

Kan bağışında da bulunduklarını anımsatan Gökmen, herkesin Kızılay’ın yürüttüğü kan kampanyasına destek vermesi gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezi Müdürü Buket Arvas Singan da, yürüttükleri kan kampanyasına destek veren MSK Urfa takımına teşekkür etti.

Öte yandan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ekiplerinin bölgede sağlamış oldukları güvenlikten dolayı Başkan Gökhan Gökmen teşekkürlerini iletti.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195