Title of a News Article

Ensar Kültür Evi'nde sona gelindi

Ensar Kültür Evi'nde sona gelindi
banner206

"Her şey Ceylanpınar için" sloganı ile yola çıkan ve bu doğrultuda ilçenin dört bir yanına kültür evleri inşa eden Ceylanpınar Belediyesi'nin, son olarak Ensar Mahallesi'nde bulunan ve mahallenin adını taşıyan Ensar Kültür Evi'nde sona gelindi.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ensar Kültür Evi'nde sona gelindi. Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Ensar Mahallesi'nde bulunan çok amaçlı kültür evinde çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla yetkililerden bilgi aldı.

KÜLTÜR EVİNDE ÇEVRE DÜZENLEMESİNE BAŞLANDI

Yaklaşık 7 ay önce çalışmalarına başlanılan Ensar Mahallesi Kültür Evi'nin dekorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesine başlanılmıştı. Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Ensar Mahallesi Kültür Evi'nin beton duvarları yapılarak tamamlandı. Buradaki çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi'ne bağlı ekipler kilitli parke taşı döşeme çalışması ve bahçe düzenleme çalışmalarına başladı. Sürdürülen çalışmalarla birlikte Ensar Mahallesi Kültür Evi'nin son aşamalarına yaklaşıldı. Ensar Mahallesi Kültür Evi çevre düzenlemesinin de tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin hizmetine açılacak.

"MAHALLE SAKİNLERİNE ÇOK AMAÇLI HİZMET VERECEK"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, kültür evinin çok amaçlı olarak kullanılacağını ifade ederek, "Ensar Mahallesi'nde yapımı kısa süre önce başlanan kültür evimizin büyük bölümü tamamlanmış bulunmakta, kültür evimiz hem gençlere yönelik kültürel çalışmalarda ve hem de mahalle sakinlerine çok amaçlı hizmet verecek. Kültür evimizin açılışını inşallah çok kısa bir süre zarfında gerçekleştireceğiz. Mahalle çok kalabalık bir mahalle idi. Mahalleli kültür evi talebini bize iletmişti. Biz de bu talebe kayıtsız kalamazdık. Yaptığımız her hizmet Ceylanpınar'ın daha yaşanabilir bir ilçe olması için ve her şey Ceylanpınar için" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195