Title of a News Article

Ersoy Halfeti'de...

Ersoy Halfeti'de...
banner206
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy Halfeti ilçesine çıkarma yaptı. Pervin Ersoy, beraberinde tarihçiler Saffet Emre Tonguç ve Saruhan Günel ile birlikte Halfeti ilçesine geldiler.
Kaymakam Selami Korkutata, Belediye Başkanı Şeref  Albayrak Belediye Başkanı Şeref Albayrak'ın eşi Nisa Albayrak tarafından karşılanan Ersoy, sular altında kalan tarihi Halfeti ilçesinde tekne gezisine çıktı, savaşan köyü ve diğer tarihi alanları gezdi. İlçe Kaymakamı Selami Korkutata, Halfeti ilçesinin tanıtımını yapmaya katkı sunan kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve eşi Pervin Ersoy' a teşekkür etti.
Pervin Ersoy, Halfeti ilçesine hayran olduğunu ve daha fazla tanıtılması için çaba harcayacaklarını söyledi

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, 18:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet ali
Mehmet ali - 4 yıl Önce

Daha fazla tanıtılması için fidan dikin gelen turistler aşırı kuraklık bir halfeti değilde güzel yeşilikli alan görsün örneğin çınar ağaçları çabuk büyüyen ağaçlardır Fırat'ın kenarına ektiğinizde zaten su ihtiyacını kendisi karşlayacaktır msl halfetiyi yeşilendirirseniz sahada güzel olacağını düşünüyorum yaparsanız halfeti halkı olarakta turist olarakta seviniriz teşekürler

Ali
Ali - 4 yıl Önce

Kültürümüzü andıracak güzel bir heykel yapın

Ali
Ali - 4 yıl Önce

Kültürümüzü andıracak güzel bir heykel yapın

Menderes açar
Menderes açar - 4 yıl Önce

Başkanımız mütevazı bir insandır amcamizin taziyesinde de taziyeye gelen halkla beraber oturup yemek yedi.Devlet adamı dedikleri halkıyla beraber olmalıdır.

SIRADAKİ HABER

banner195