Title of a News Article

'Eyyübiye Okuyor' kitap şenliğine yoğun ilgi

'Eyyübiye Okuyor' kitap şenliğine yoğun ilgi
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘Eyyübiye Okuyor’ projesi kapsamında gerçekleştirilen okuma etkinliğine katıldı. Başkan Ekinci etkinlikte yaptığı konuşmada,  Eyyübiye Belediyesi olarak gençlere ve eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Eyyübiye Okuyor” projesi kapsamında düzenlenen Kitap Okuma Şenliği ve Ödül Törenine katıldı. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başında hayata geçirilen ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen “Eyyübiye Okuyor” projesine Eyyübiye Belediyesi de 40 bin kitapla büyük destek sağladı. Eyyübiye Belediyesinin büyük katkılarıyla meyvelerini veren “Eyyübiye Okuyor”  projesinde başarı gösteren okul ve öğrencilere,  görkemli bir törenle ödülleri verildi. Eyyübiye Çamlık Parkı’nda gerçekleştirilen törene; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Canbek, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Taş, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinliğe katılan öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ekinci, projeye önümüzdeki yıl daha fazla destek vereceklerini belirtti.

Projeye 40 bin kitapla destek verdiklerini ve önümüzdeki yıl bu desteğin en az iki katına çıkacağını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Hepimizin üzerinde durduğu geri kalmışlığın pençesinden kurtulmanın yolu okumaktan geçer.  Bizler bu tarz etkinliklere yeteri kadar destek verirsek zihinsel gelişimi de gerçekleştirmiş oluruz.  İnşallah önümüzdeki yıl verdiğimiz desteğin daha fazlasını vereceğiz. Bu projeye belediye olarak 40 bin kitapla destek verdik. Önümüzdeki yıl bu projeye olan desteğimiz en az iki katına çıkmış olacak. 40 bin kitap desteğimizi inşallah 80 bine çıkaracağız. Bu projede öğrenci başına 292 sayfalık kitap okunmuş. İnanıyorum ki bu projenin devamıyla birlikte kitap okuma sayfası da sayısı da artar. Öncelikle bu proje fikrini ortaya koyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür etmek istiyorum. Bunun devamında da Eyyübiye Belediyesi olarak her türlü desteği sürdüreceğimizi de ifade etmek istiyorum.  “ dedi.

Projeye katkısından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ise,” projede bizi yalnız bırakmayan ve 40 bin kitap desteğiyle projeye can suyu olan Eyyübiye Belediye Başkanlığımıza ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195