Title of a News Article

Fakıbaba ilk kez nikâha şahidlik etti...

Fakıbaba ilk kez nikâha şahidlik etti...
banner206

 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba, Bakanlık sıfatıyla ilk nikah şahitliğini Urfalı Akyürek ailesine yaptı.


Çiçeği burnunda Bakan Fakibaba , Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'in yeğeni Mustafa Akyürek'in oğlu Metin Akyürek ve Neslihan Gürbüz'ün nikâhlarına şahitlik etti. 

Istanbul Polat otelde yapılan Akyürek ve Gürbüz çiftinin evlilik törenleri Urfa geleneklerine göre yapıldı. Düğün Gelin ve damadın salona gelmeleri ile başladı. Daha sonra nikâha geçildi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından kıyılan nikâha Gıda Tarım ve Hayvancılık Ahmet Fakıbaba, Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ibrahim Halil Yıldız, Mehnet Akyürek, Bakan yardımcısı Mehmet Danış, Eski Milletvekili Şeydi Eyüpoğlu , bilim ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürü Uğur Buyukhatipoglu, Yusuf Gürbüz, istanbul vali yardımcısı Ali Ulutaş, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayik, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yaptılar. 

Düğüne Viranşehir ilçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Ceylanpınar Ilçe Başkanı Ahmet Gültekin, Viransehir TSO Başkanı Mehmet Ekinci, Yalova Armutlu Kaumakami Ugur Sezer, iş adamı Ömer Yasak, Ethem Yasak, Vedat Yorum, Eski il genel meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, muhakemat Müdürü Hüseyin Güzeloğlu, Hıdır Tebret , Av.Mehmet Aba, vali Danışmanı Reşat Uzun, Çapa Tıp Fakültesi Genel Sekreteri Ekrem Aydın, iş adamı, Hakan Kadıoğlu, Remzi Atan, Mehmet Çavuş,Sait Aydın, çok sayıda STK temsilcileri ve yaklaşık bin davetli katıldı. 

Düğün şanlıurfa sıra gecesi ziyafeti ile devam etti.


Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 01:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195