Title of a News Article

Fakıbaba'yı kimler karşıladı?

Fakıbaba'yı kimler karşıladı?
banner206
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili GTHB Ahmet Fakıbaba Şanlıurfa'ya geldi. 24 Haziran erken genel seçimleri sonrası Ankara'ya giden Fakıbaba bugün seçim bölgesi Şanlıurfa'ya geldi. Vali Abdullah Erin, il Başkanı Bahattin Yıldız ,Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay,BŞB vekili Nihat Kılıç, emniyet müdürü Veysel Tipioğlu ve bir kaç partili ile bürokrat tarafından karşılanan Fakıbaba'yı Ak Partili Belediye Başkanları arasında sadece Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayik tarafından karşılanması dikkat çekti. 

Havaalanın da ki kısa karşılamadan sonra Bakan Fakıbaba kent merkezine geçti. Haşimiye esnafını ziyaret eden Fakıbaba seçimde verdikleri destekten dolayı esnafa teşekkür etti. 

Öte yandan Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız'ın ev sahipliğinde bugün saat 16.30 da Hacıbekir sofrasında Bakan Fakıbaba ve bazı Milletvekilleri tebrikleri kabul edecekler. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018, 10:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alican
Alican - 6 yıl Önce

Ak partiyi bir kez daha Urfa'da mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyordur Bakan bey, Urfa'da ki karizması bitmiştir. Etrafında ki bazı şakşakçılar Onu bitirdi diyorlar ama , bakan beyin kapasitesi bakanlık kaldıracak değildi.

Aziz
Aziz - 6 yıl Önce

Urfada Akparti yi bitiren adam

Hakan
Hakan - 6 yıl Önce

Kalabalik neden yok acaba..PARTIYI BITIRDINIZ YAKISIYORMU.. REIS YALNIZ DEGIL BILIN..

SIRADAKİ HABER

banner195