Title of a News Article

Galiba Uslu bir daha Urfa'ya gelmez...

Galiba Uslu bir daha Urfa'ya gelmez...
banner206

Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu tiyatrocu Hasan Ocakoğlu, meslektaşı Orhan Uslu ile ilk kez bir araya geldi. Sosyal mesafe kurallarının dikkate alındığı buluşma sonunda Şanlıurfa'ya gelen tiyatrocu Orhan Uslu, deyim yerindeyse sağlam geldi sakat gitti.

Covid19 salgını nedeniyle son aylarda perdelerini aralayamayan Usta oyuncu yönetmen Hasan Ocakoğlu ve ekibi, çağa ayak uydurur gibi korona virüsünün dünya üzerindeki etkisine karşı alınan tedbirler ve önlemlerde uymaya çalışıyorlar. Sosyal meyda hesaplarından hayranlarına ulaşan Ocakoğlu ve ekibi bu şekilde onları güldürmeye çalışıyorlar. 

Gaziantepli tiyatrocu Orhan Uslu ile bir süre önce görüşen Hasan Ocakoğlu, kendisini Şanlıurfa'ya davet etti. Kısa süreli çekilen skeçleriyle hayranlarını güldüren Hasan Ocakoğlu, bu kez sosyal mesafe kurallarına uyarak, Gaziantepli meslektaşı tiyatro oyuncusu Orhan Uslu ile bir skeç yaptı. Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinde çekilen skeçte, Ocakoğlu ve Uslu bir araya gelmenin hasretini uzun çubuklarla giderdiler, daha sonra uzaktan uzağa el ele verip çocuklar gibi koşup şakalaştılar.  Son olarak salıncağa binen ikilinin başına gelmeyen kalmadı. Tüm gücüyle salıncağı sallayan Ocakoğlu, Uslu fırlattı. Çatı katında bulunan tabelalara saplanan Uslu, vücudunun birçok bölgesinden yaralandı. Sinirli bir şekilde arabaya binen Uslu Antep'in yolunu tuttu. 

İşte o anlar...

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195