Title of a News Article

Gazetecilerle ilçenin geleceğini konuştu...

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçe ’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geld

Gazetecilerle ilçenin geleceğini konuştu...
banner206

 Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçe ’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat İlçe ’de görev yapan ulusal ve yerel basın   mensuplarıyla bir araya gelen Akçakale Kaymakamı Sayın Eyüp FIRAT, İlçe ’de yaşanan gelişmeler hakkında yapılan ve yapılmakta olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yapılan basın toplantısında, ilçe ile ilgili konular istişare edildi.

 

İlçe basın mensuplarıyla bir araya gelmenin memnuniyetini dile getiren Kaymakam Eyüp Fırat, İlçe merkez ve mahallelerimizin nüfusu 102.350 İlçemizde misafir ettiğimiz suriyeli misafir sayımız ise 100 bin’dir. Türkiyemizin hatta dünyanın hiçbir yerinde bir örneği olmayan ilçemiz müthiş bir misafir perverlik örneği göstererek Suriyeli kardeşlerimize sahip çıkmışlardır. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız aracılığıyla ilçe halkımıza bu örneği olmayan misafir perverliklerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Dedi.

 

Kaymakam Fırat, Gazetecilik mesleği zahmetli, meşakatli ve ciddi sorumluluklar gerektiren bir meslektir. Akçakale ilçemizde görev yapan gazeteci arkadaşlarımız yaptıkları haberlerde göstermiş oldukları fedakarca davranışlarda, gerekse kamu kurum ve kuruluşlarının gerçekleştirdiği faaliyetlerin vatandaşlara sunulmasında göstermiş oldukları hassasiyetler ve gerekse bir çok olayda gösterdikleri sorumluluk bizlerin takdiri ile karşılanıyor ben Akçakale İlçemizde görev yapan tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195