Title of a News Article

Genç Başkan'dan anlamlı mesaj...

Genç Başkan'dan anlamlı mesaj...
banner206
Şanlıurfa'da, Genç MİSİAD İl Başkanı İş Adamı Ferruh Acemoğlu mübarek Regaip Kandili dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

Memleketçi, Sanayici ve İş Adamları Derneği Şanlıurfa Genç MİSİAD İl Başkanı Ferruh Acemoğlu, 3 ayların başlangıcı olan Regaip Kandili ile ilgili bir mesaj yayımlarak, hemşerilerinin kandilini kutladı.

3 ayların başlangıcı olan Regaip Kandilinin İslam coğrafyasına barış getirmesi temennisinde bulunan Genç Başkan Acemoğlu şunları söyledi;

İslam âleminde son derece önemli yere sahip olan kandil gecelerinin ilki olan Regaib Kandilini idrak edeceğiz. Yüce Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, milletimiz için muhabbetin, sohbetin, samimiyetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu manevi iklimi fırsat bilerek, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tahsis edilmesine, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Regaip Kandilini tebrik eder, mübarek üç ayların ve Regaib Kandil’inin tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195