Title of a News Article

Güneş, 'Rabbim tüm musibetleri bu gece yok etsin'

Güneş, 'Rabbim tüm musibetleri bu gece yok etsin'
banner206

Şanlıurfalı iş adamı eski milletvekili Mehmet Güneş, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak hemşerilerinin Kandilini tebrik etti.

Dünyayı saran korona virüsü, insanlığı adeta esiri haline getirmiş durumda. Günlerde binlerce kişinin öldüğü bugünlerde İslam Alemi olarak çokça tedbire ve duaya ihtiyaç duyuluyor. 

Bu nedenle bugün 3 ayların habercisi Berat Kandili. İş Adamı Mehmet Güneş, Kandil nedeniyle duygu düşüncelerini paylaşan bir yazılı açıklamada bulunarak şunları söyledi;

"İnsan olarak, büyük bir sınavdan geçiyoruz. Bugünlerimizde, çokça tedbiri elden bırakmadan duaya ihtiyacımız var. İnancımız gereği Allah'tan gelen herşeyi baş üstüne biliriz. Lakin tedbirli davranmazsak sınanan bu imtihandan başarılı çıkamayız. Tedbir bizden takdir Allah'tan diyip bu şekilde hareket etmeliyiz ve davranmalıyız. Allah, yar ve yardımcımız olsun inşallah. Berat kandilimiz, gecemiz hayırlara vesile olsun. Dileğimiz şudur ki, bu gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalıklar son bulur. Ellerimizi semaya açıp bolca dua edelim. Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2020, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195