Title of a News Article

Hadidi Aşiretinden flaş açıklama!

Hadidi Aşiretinden flaş açıklama!
banner206
Şanlıurfa'nın Tanınmış İsimlerinden Genç İş Adamları Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Ercan Arpacı, yaptığı açıklamasınd, "Hadidi Aşireti 12 Ülkeye Yaygın Coğrafyası Milyonlara Varan Nüfusu ile Vatansever, İslam Dinimiz Adına Yaptığı Kahramanlıklar, Fedakarlıklar ve Cesurluğuyla Bilinen Bir Aşiretidir' dedi. 

Elhamdülillah ki Neslimiz Pak , Alnımız Açıkdır. Ayrıca Seyyid ve Evladı Resul Olduğumuz için Ne Kadar Şükür ve Takva Edersek Azdır diyen Arpacı, Sözlerine şöyle devam etti;
"Lakin Ben Şu Konuya Açıklık Getirmek İstiyorum.  Basında Çıkan Bazı Platformlarda ve Fedarasyonlarda Aşiretimizin İsminin Kullanılması , Yanlış Bilgilerle Devşirmeye Çalışılması, Bizi Bildiğimiz Yoldan Şaşırtmaya Kimsenin Gücü Yetmeyecektir. Aşiretimizin Sancağı Belli Geçmişi Bellidir.
HADİDİ AŞİRETİ Tek Başına Bir Aşiret Olup Kendi İçerisinde 22 Koldan Oluşmaktadır. Ve Bu Soy Ağaçları ve Neseb Secereleri ile Kanıtlanmakta Herkes Tarafından da Bilinmektedir. 
Önemli Husus #HADİDİ AŞİRETİ Hiçbir Şekilde Ne Başka Bir Aşirete Nede Bir Federasyona Bağlı Değildir, Olmayacaktır da.
HADİDİ AŞİRETİ Mensubu Bile Olmayan Zatlar Bir Yerlere Gelmek için Aşiretimizin İsmi Üzerinden Prim ve Kendi Reklamlarını Yapmasınlar,"





Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ özkoç
ALİ özkoç - 4 yıl Önce

Bu aşiretin mesubu olmaktan gurur duyuyorum

SIRADAKİ HABER

banner195