Title of a News Article

Hafız Onat, bunların hepsini buğday sapıyla yaptı

Hafız Onat, bunların hepsini buğday sapıyla yaptı
banner206
 Dergâh Camii İmamı Hafız İbrahim Onat’ın buğday sapı ile hat işleme sanatı eserleri Karaköprü Belediyesi’nin katkılarıyla sergilendi.

Sanata ve sanatçıya her zaman destek veren Karaköprü Belediyesi Dergâh Camii İmamı Hafız İbrahim Onat’ın buğday sapı ile hat işleme sanatı eserlerini sponsor olarak sergiye açtı. Büyükşehir Belediyesi sergi salonunda açılan serginin açılışını Karaköprü Belediye Başkan Vekili Yaşar Aksoy, Belediye Meclis Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nusret Tüysüz, İl Müftüsü İhsan Açık Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Topal, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler yaptı.

Sergide buğday sapından işlenen hat sanatı eserleri sergilenirken, vatandaşlar eserlere yoğun ilgi gösterdi. Dergâh Camii İmamı Hafız İbrahim Onat serginin açılmasında sponsor olan Karaköprü Belediyesine teşekkür ederken, “Bu serginin açılmasında bize öncülük eden Metin Baydilli Başkanımıza ve Meclis Başkanvekilimiz Bekir Sıtkı Akyol abimize çok teşekkür ederim. Burada buğday sapından el işlemesi yapıyoruz ve böyle eserler ortaya çıkıyor. Tüm kardeşlerimizi sergiye bekliyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol ise Hafız İbrahim Onat’ı bu çalışmasından dolayı tebrik ederken, “Hocamız belediyemize gelerek böyle bir çalışması olduğunu söyledi. Biz de bu çalışmaya destek olduk ve güzel bir sergi açıldı. Bu güzel eserlerden ve çalışmalardan dolayı İbrahim hocamızı tebrik ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan sergiye gelen vatandaşlardan 8 erkek ve 8 kadına çekilişle birer eser Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından hediye edilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195