Title of a News Article

Halfeti'de ilk iftar Fıstıközü'nde yapıldı

Halfeti'de ilk iftar Fıstıközü'nde yapıldı
banner206
Halfeti Belediyesi tarafından “Geleneksel İftar Buluşmaları-İftar Programları” çerçevesinde Fıstıközü Mahallesinde  ilçe kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekili  Şeref Albayrak, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla iftar programı düzenlendi.

İftar programı sonrasında konuşma yapan Kaymakam Şeref Albayrak, “Ramazan Ayı ; bolluk , bereket ve kardeşliğin aynı sofra etrafında toplanan insanlarla artarak çoğaldığı rahmet,mağfiret ve bereket ayıdır. Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her vatandaşlarımızla aynı sofrada oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah Ramazan Ayı bitimine kadar devam edecek bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur ” dedi.

İftar programının ardından Kaymakam Şeref Albayrak, Zeki Çevik'in vefat etmesi üzerine Çevik ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ailenin acısını paylaşan Kaymakam Şeref Albayrak, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 6 yıl Önce

urfa merkez ve ilçelerinde yaşayan savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan el uzatan sivil toplum kuruluşlarına teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner195