Title of a News Article

Halfeti'de Törenle kutlandı...

Halfeti'de Törenle kutlandı...
banner206
 Çanakkale şehitleri Halfeti'de törenle anıldı
Halfeti Hükümet konağında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Programda Kaymakamı  Şeref ALBAYRAK, Başsavcı Tuba ERSÖZ, İlçe Jandarma Komutanımı Ümit SARI, İlçe Emniyet Müdürü Esat UĞUR, kurum amirleri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Programa saygı duruşu ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Kaymakamımız Sayın Şeref ALBAYRAK’ın Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Kaymakamımız Sayın Şeref ALBAYRAK kurum müdürlerini ve vatandaşları makamında kabul etti. 
Programın ardından Halfeti Merkez Camisinde Çanakkale Savaşında şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için mevlit okundu. Öğle namazından sonra gerçekleştirilen mevlit programına Kaymakamı Şeref ALBAYRAK, İlçe Jandarma Komutanımı Ümit SARI, İlçe Emniyet Müdürü Esat UĞUR, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Mevlit programı, birlik ve beraberlik vurgusu yapılması, duaların edilmesi ve şehitlerimizin hayrına yapılan lokmaların dağıtılması ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142