Title of a News Article

Halfeti için Ankara'ya çıkarma yaptı

Halfeti için Ankara'ya çıkarma yaptı
banner206

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Ankara’da ilçeye yapılacak yatırım ve hizmetlerle ilgili önemli ziyaret temaslarda bulundu.

Uzun yıllar belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalan, Ankara bürokrasisinde adı bile anılmayan Halfeti ilçesi, Başkan Şeref Albayrak’ın girişimleriyle hizmetlerden payını almaya başlıyor.

Bölgenin bürokratını ziyaret etti

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Ankara temasları kapsamında ilk ziyaretini SGK Başkanı Selim Bağlı'ya yaptı. Selim Bağlı, Birecikli ve Şanlıurfalı olması hasebiyle yapılacak olan her türlü yatırımda bölgeye karşı hassas olduğunu bir kez daha yineledi. Albayrak'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren SGK Başkanı Bağlı, Şanlıurfa'mıza yatırımlar noktasında elimizden gelen tüm gayreti seferber edeceğiz dedi. 

Bakan Soylu ile görüştü.

Bu kapsamda Ankara’ya Halfeti için çıkarma yapan Belediye Başkanı Şeref Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Başkan Albayrak, ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da ‘’ İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettik. İlçemize yapılan ve yapılacak yatırımlar hususunda bizlerden desteğini esirgemeyen sayın Bakanımıza, Halfeti Halk Eğitim Merkezi kurslarımızda, Halfetili kadınlarımızın yaptığı el emeği göz nuru, sedef rahle hediye ettik. Bu verimli ziyaret esnasında bize ayırdıkları kıymetli zaman ve destekleri için şahsım ve Halfetili hemşehrilerim adına canı gönülden teşekkür ederim’’ dedi.

Halfeti’ye halı sahalar yapılması için destek istedi.

Bakan Soylu’nun ardından Spor Toto Teşkilatı Başkanı Bünyamin Bözgeyik’i de ziyaret eden Albayrak, Halfeti ilçesine girişimleriyle kazandırdığı halı sahalara yenilerinin yapılması için istişarelerde bulundu.

Bakan Kurum ile istişarelerde bulundu.

Başkan Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u da ziyaret ederek, ilçenin sorunlarını iletti. Albayrak’ın Ankara temasları Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ile son buldu. Albayrak, Bakan Yardımcısı ile Halfeti’nin turizmini ele aldı.

‘’Halfeti Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak’’.

Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Albayrak ‘’Halfeti ilçemize yapılacak yatırımlar, devam eden projeler, sorunlar ve çözümleri için Ankara’da temaslarda bulunduk. Halfeti’nin Güneydoğu’nun, Türkiye’nin parlayan yıldızı olması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.’’ Dedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2019, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195